Logo

Služby

250+

viac ako 250 spokojných klientov

50 €

vedenie účtovníctva od 50 €

28 rokov

firmám pomáhame od roku 1993

Aké služby Vám môžeme ponúknuť?

V rámci našej spoločnosti Akontax Plus, s.r.o. Vám ponúkame kompletné služby v oblasti účtovníctva a daní vrátane spracovanie miezd a daňového poradenstva. Zakladateľka firmy, pani Ing. Iveta Gašpar Chodelková, má dlhoročné skúsenosti s vedením slovenského a medzinárodného účtovníctva a od roku 1996 je tak isto daňovou poradkyňou.


Z tohoto dôvodu Vám vieme poskytnúť nielen komplexné služby vo vedení jednoduchého a podvojného účotvníctva, ale pomôžeme Vám vyriešiť akúkoľvek otázku zo sféry daní skúseným daňovým poradcom.

Jednoduché a podvojné účtovníctvo

Jednoduché účtovníctvo je vedené skúsenými účtovníkmi s dlhoročnou praxou pod odborným dohľadom daňového poradcu. Sme poistení v prípade akéhokoľvek omylu a vieme spracovať aj české účtovníctvo. Cena sa odvíja od množstva dodaných dokladov, v akom jazyku sú výstupné zostavy a podľa akých zákonov sa účtovníctvo riadi.

Jednoduché účtovníctvo spracúvavame v programe ALFA a podvojné účtovníctvo v programe V-SOFT, ale v prípade ak klient vlastní  licenciu na špecifický účtovný program, na základe jeho požiadaviek spracujeme účtovníctvo práve v požadovanom programe.

Služby v jednoduchom a podvojnom účtovníctve zahŕňajú:

Daňová evidencia

Poskytujeme spracovanie daňovej evidencie.

Daňová evidencia zahŕňa:

Mzdy a personalistika

Zabezpečujeme komplexné spracovanie miezd.

Mzdy a personalistika zahŕňajú:

Daňové poradenstvo

V rámci daňového poradenstva ponúkame najkomplexnejšie odborné služby.

Daňové poradenstvo zahŕňa sužby:

Register partnerov verejného sektora